Datum

nov 12 - 14 2021
Expired!

Tid

15:00 - 23:55

Kvarken Songwriting Camp #2 – Spelmusik

Den 12-14 november anordnar vi Kvarken Songwriting Camp #2, denna gång med inriktning på spelindustrin. Campet hålls online och vi startar igång med digital samling klockan 15:00 (SVE) 16:00 (FIN) fredagen den 12 november.

Detta blir ett perfekt tillfälle för dig som aldrig skrivit spelmusik att prova på, och för dig som skrivit spelmusik tidigare är det ett bra tillfälle för att fördjupa dina kunskaper.

Vi kommer att jobba efter ett skarpt lead till ett spel som släpps i december. Anmäl dig till campet för mer information om vilket spel det handlar om (det går självklart att skriva musik utifrån egna leads och idéer med, det bestämmer ni själva i respektive låtskrivningsgrupp).

I anmälan får du fylla i vilken huvudsaklig roll du har som låtskrivare och vilken erfarenhet du har av att skriva musik sedan tidigare. Utifrån detta delar vi sedan in er grupper om 3-4 personer, beroende på hur många som anmäler sig.

Planen är att ni ska skriva en eller flera låtar under helgen 12-14 november, men ni kommer att ha fram till midnatt den 21 november att färdigställa låten. Den 22 november blir det sedan ett lyssningsparty för er som deltagit där ni kommer att få feedback på er låt.

Klicka på länken nedan för att komma till anmälan. Vi ses!

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *