Program

Svensk tidFinsk tidBeskrivning
18:0019:00Presentation av nätverket
18:1519:15Webinar och Q&A med Joy Deb
19:1520:15Speed-dating
20:3021:30Avslutning

Låt dig inspireras av superproducenten Joy Deb och hans resa i musikbranschen

Joy är multi-platina producent, låtskrivare och mixningstekniker. Han har arbetat med artister som Fifth Harmony (US), Loreen (SWE), JoJo (US), MiC LOWRY (UK), Zara Larsson (SWE), Akon (US), Max george (UK), Måns Zelmerlöw (SWE) och många fler.

Han var en del av den vinnande låten i Eurovision Song Contest 2015 med låten ”Heroes” (Måns Zelmerlöw) och årets svenska melodifestivalvinnare “Voices” med artisten Tusse. Hans låtar har totalt över 500 miljoner strömningar på Spotify och han har utsetts till ”Årets Songwriter” med flera låtar på topplistorna.

På kickoffen den 28 april får du ta del av hans resa i musikbranschen och möjlighet att ställa frågor.

Träffa nya partners att skapa med!

Efter webinaret har du även möjlighet att vara med och träffa andra låtskrivare, förlag och musiker i nätverket. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter från hela Kvarken!

Hur kommer det att gå till?

Steg 1: Alla deltagare samlas på Zoom.

Steg 2: Efter en kort genomgång slumpas alla ut i breakout-rum i grupper om tre.

Steg 3: Breakout-rummet är öppet i 8 minuter. Under den tiden turas ni om att presentera er för varandra. Glöm inte att dela dina kontaktuppgifter/sociala medier i din presentation så att ni kan ta kontakt efter evenemanget. Ha roligt och våga vara personlig!

Steg 4: När 8 minuter passerat kommer alla automatiskt tillbaka till huvudrummet för en kort andningspaus/bensträckare om ca 2 minuter.

Steg 5: Vi upprepar cykeln från steg 2 ungefär fem gånger till, beroende på antal deltagare och tid.

Med det här upplägget kommer du att träffa upp till 18 nya kontakter i Kvarkenområdets musikbransch. Missa inte detta, det blir superkul!